lørdag den 7. december 2013

7. December... og weekenden står på kreative sysler...

Ja, hele dagen har faktisk stået på kreativitet... Så nu må jeg bruge en sen aftentime på at få blogget.

Jeg skulle lave dåbskage til en gammel seminarieveninde idag, og det har taget en stor del af dagen. Så bloggen har været nedprioriteret. Mens jeg har kagehygget, og kreahygget med ungerne, har Karsten rodet i bil. Den skulle gerne være klar til juletur med Land Rover klubben imorgen.

Egentlig ville jeg have vist jer et rigtig fint billede af bilen, men da jeg kom ud så det sådan her ud... Og da jeg endelig havde tid til at komme ud og tage billede igen, ja der var det blevet mørkt.


Som I kan se er han ordentlig igang, men jeg vil ikke kede jer med detaljerne om hvad der skal ordnes.


Men værktøj og manual er fundet frem.

Skønheden hedder Dame Edna, er en fin årgang 65, og hun blev vores i sensommeren.
Vi har en anden Land Rover stående i værkstedet også, men dette var nok også en af drømmene. En bil hvor vi alle kan være. Hun er en hvidpladebil med 9 sæder, så her er plads til alle ;)

Ja ja, I tror sikkert vi er tossede, men det er nu en hyggelig hobby.
De sidste mange år vi har været med på juletur i Land Rover klubben, har vi kørt med nogle andre. Vi har nemlig ikke haft en bil hvor vi alle har kunnet være. Så det er jo egentlig helt rart at vi alle kan være med ;)


God aften derude...


3 kommentarer:

 1. Lyder hyggeligt med den en Land Rover klub. Jeg mødt en for et par år siden på Færøerne, det var sjovt at se dem komme kørende i én lang række. Jeg har lige købt nye støvler der hedder Land Rover, tror du jeg kan være med i klubben?!
  Jeg håber bilen bliver klar og at I får en god tur.

  SvarSlet
 2. Dame Edna trænger til en overhaling og noget makeup? LOL.
  Er dåbskagen bleven som du vil have den? Bagning tager lang tid - jeg synes, der er altid så meget oprydning. når man bager... jeg gør det ikke ret ofte.

  SvarSlet
 3. Det lyder da rigtig hyggeligt med sådan en tur, og håber også din kage blev fin?? Må indrømme, jeg er heller ikke meget for alt det bageri, det er vel derfor, der findes bagere er det ikke? ha ha ha Men gør det selvfølgelig, når det SKAl gøres til fødselsdage o.l., men ellers får vi ikke kage her i huset he he

  SvarSlet