mandag den 16. december 2013

16. December.... Idag er det Signes fødselsdag...

Ja, jeg kan ikke komme uden om det. Jeg er vaske ægte decemberbarn, jeg har nemlig fødselsdag i dag. Inden jeg går videre vil jeg også lige sende en fødselsdagtanke til Karina Beck som jeg deler fødselsdag med. Men det er jo faktisk en ære at dele fødselsdag med så dygtig en scrapper.

Jeg er som sagt vaske ægte decemberbarn. Jeg elsker alt ved december... Det eneste der faktisk mangler i år er sne. Masser af sne... Så meget sne at de fleste bare brokker sig over det. Det er nok også derfor at jeg slet ikke kan forstå at tiden skal gå så stærkt. For der er jo slet ikke tid til alle de ting jeg synes er så fantastisk.

Og dagen idag, hvordan har den så været? Ja, vi har ikke sovet det meste af natten, for Ella Marie har været syg. Det betyder også at hvad der skulle have været en lang arbejdsdag, blev til en hjemmebag istedet. Hjemme med meget syge lille Ella. Det har stået ud af alle ender på hende, og hun har bare været skidt. Så det er ikke fordi jeg har nået så meget, udover at fylde vaskemaskinen med alt det hun har kastet op på. Og så hygge om det lille pus.

Dagens billede må selvfølgelig være et billede af fødselareren.


Født d.m16/12 1984. Ja, det er jo faktisk ingen alder :)


Men I får lige et par billeder mere.

Med Karsten hjælp fik jeg tegnet Ella Maries fødder af idag. Så kan vi blive færdige med julegaverne :)


Og så lige et stemningsbillede fra dette øjeblik. Shane er lige kommet på fjernsynet, og Anna Matilde er helt klar til at se julekalender.Faktisk var det kun Anna der huskede min fødselsdag i morges. Det var så meget kaos med Ella i morges med opkast, hvem der skulle holde sygedag osv, at Karsten, distræt som han er, faktisk helt havde glemt at jeg havde fødselsdag idag ( på trods af at vi holdt fødselsdag igår). Men det første Anna sagde i morges da hun stod op var "Tillykke med fødselsdagen mor", og så kiggede hun op på mig med sine store blå øjne. Ja, så bliver sådan et moderhjerte helt blødt.


God dag derude... Og glædelig 16. December....

7 kommentarer:

 1. TIllykke!! Håber du trods alt har haft en nogenlunde dag på trods af syg mindstemus! God bedring til hende!!

  SvarSlet
 2. Først et STORT TILLYKKE med fødselsdagen. Og hvor kan børn da bare score de bedste point. Er vild med, at det var din datter, der huskede din fødselsdag pga kaos fra nattens udskejelser ;) God bedring med hende ...

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdag - og god bedring med datteren :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med dagen og god bedring til lillepigen

  SvarSlet
 5. Tillykke herfra også. Håber i snart er friske igen. ;0)

  SvarSlet
 6. Nååhh hvor sødt af Anna :)

  SvarSlet