torsdag den 19. december 2013

19. December.... Og den lille Ella er stadig ikke helt frisk....

Så blev der tid til at få blogget. Men en syg lille Ella, så går dagen hurtig. Og mår man efterhånden ikke har sovet 4 dage, så bliver overskuddet mindre og mindre.

Ella har jo bestemt ikke haft det godt, så igår måtte vi en tur forbi børneafdelingen. Efter at have kastet op, og kastet op, og kastet op... Så var der ikke meget overskud tilbage. Hun fik en del væske mens vi var der, så efter at have undersøgt og taget blodprøven, fik vi beskede om at enten kunne vi blive og være indlagt, og ellers kunne vi tage hjem, men hvis hun så ikke blev bedre skulle vi indlægges igen. Vi tog hjem, og indtil videre har hun kun kastet op en gang efter vi er kommet hjem, og hun er begyndt at drikke godt. Spise gør hun stadig ikke, men vi kan håbe at det snart kommer.


Her er lidt billeder af den lille pus igår.En lidt mat Ella... Med plager på fingeren efter blodprøven...Engang imellem kunne man lige snige et lille smil ud af hende....
Disse små øjeblikke nyder vi for tiden, hvor smil ikke er det der kommer flest af...Men det meste af tiden var hun ikke for frisk...Og for først gang siden hun var, ja vel en måned gammel, sov hun i mine arme...


Nu håber jeg at det er ved at vende for os, og at det lille myr er ved at blive frisk igen....

6 kommentarer:

 1. Åhh lille pus da - god bedring med hende.

  SvarSlet
 2. Åh nej den lille stakkel. Det er bare slet ikke til at klare, når fder er noget efter de små størrdelser, og hun ser godt nok mat ud. Jeg håber rigtig nok, at det er ved at vende, så hun snart får det bedre, og I alle kan få lidt mere søvn igen.
  God vind med det.

  SvarSlet
 3. Den stakkel, der er ikke noget værre. Rigtig god bedring til hende

  SvarSlet
 4. Fy da, det er ikke rart!!!!
  Husker godt da min den store var lille og havde den berømte RS virus, pu der røg vi til Kolding det er ikke det man ønsker.
  Rigtig god bedring....

  Prøv med havresuppe....tilsat solbærsaft:-)

  SvarSlet
 5. Nå, den lille pus... god bedring med hende! Håber hun hurtig kommer sig. Og håber, du får noget hvile...

  SvarSlet