lørdag den 21. december 2013

22. December... En lækker lækker gave....

I torsdags kom min gode scrapveninde Eva (Evil Eve) forbi, til lidt snak og for at få de ting jeg havde med hjem fra SAM til hende. Det var bare så hyggeligt at sludre igen, for det bliver til altforlidt lige for tiden.

Men tænk sig om hun ikke også havde en fin fødselsdagsgave med til mig. Uden at fornærme hende kan jeg vist godt sige, at hun slet ikke forstår sig på spalt og pl. Langt fra hvad hun laver. Men I kan tro hun er god til at købe gave til en der godt kan lide den slags. Se bare her....Et lækkert stempelet og 4 super fine masks. Uhhh hvor jeg glæder mig til at komme til at bruge dem.

Idag står dagen endnu en gang i forberedelsernes tegn. Anna er blevet inviteret til kagebagning hos genboen, vi skal op til dagplejerne med julegaver, have gjort de sidste julegaver færdig ( som jeg jo så ikke nåede igår), og på julevisit. Så igen er der nok at se til :)

God dag derude...

11 kommentarer:

 1. Tillykke med dit nye legetøj. Det var da nogle rigtig gode gaver!
  God jul til jer.

  SvarSlet
 2. uhhh, en lækker gave du har fået i dag

  SvarSlet
 3. Dejlige gaver. Rigtig god søndag.

  SvarSlet
 4. Det var da en dejlig gave!
  God søndag.

  SvarSlet
 5. lækker gave og de stempler har jeg også er er meget glad for dem. Rigtig god søndag

  SvarSlet
 6. Dejlige gaver - FLOT klaret du har holdt ved i hele december på bloggen - jeg er lidt bagud med at læse - men må få kigget i juleferien. GOD jul til dig og din familie incl. de to guldklumper. =0)

  SvarSlet
 7. Lækre stempler du fik her, de kan nu være gode til mange forskellige formål.
  Håber I får en god dag.

  SvarSlet
 8. Det var da en herlig gave! God fornøjelse med den.

  SvarSlet