onsdag den 18. december 2013

18. December... Det bliver faktisk til en smule scrap...

Det bliver ikke til meget scrap her i december, men alligevel bliver det til en smule...

Dette billede er fra mandag aften. Normalt tager jeg ikke mine scrapsager med op i stuen, men mandag aften var jeg bare udkørt da pigerne endelig sov. Så for at få gjort noget ved mit projekt, så kom det altså med op i stuen. 

Her ligger det og flyder på sofabordet... Jeg blev ikke færdig, men jeg kom da et stykke videre... Jeg er ret sikker på at jeg nok skal nå det så julegaverne bliver klar.


Scrapper I foran fjernsynet, eller bliver I på jeres plads?


11 kommentarer:

 1. Jeg prøver at tænke, at lidt er bedre end ingenting. Desuden kan det være begrænset, hvor meget man har på hjertet, når man skal skrive hver dag ;)
  Normalt scrapper jeg på kontoret/scraprummet, men hvis jeg ikke kan være der, sidder jeg i køkkenet eller stuen .. eller hvis jeg har lyst til at være lidt social med min mand, sidder jeg også i stuen ved spisebordet - men oftest er det nu hvor alle tingene er på kontoret, men hvor er det skønt at have mulighederne ;)

  SvarSlet
 2. Dejlgt - lidt har også ret. Hovedsagen er, at du slapper lidt af og glemmer ræset, mens du nørkler med papiret.

  SvarSlet
 3. jeg er jo heldig at have et værelse til mit scrap lige ved siden af stuen ,så jeg kan komme i kontakt med resten af familien,så det bliver derinde

  SvarSlet
 4. jeg scrapper på spisebordet, så jeg sidder automatisk i stuen, en sjælden gang tager jeg noget med hen i sofaen
  god dag til dig

  SvarSlet
 5. Jeg sidder altid i stuen da der er der mit scrapbord er - men glæder mig til jeg forhåbentlig en dag får en 4 værelses så jeg kan slippe for at have det i stuen - er træt af det.

  SvarSlet
 6. Jeg har en lille kasse inde i stuen, men går næsten altid herud i mit scraprum, da jeg altid mangler et eller andet, hvis jeg sidder inde.

  SvarSlet
 7. Når jeg scrapper bliver jeg i min "hule".

  SvarSlet
 8. Jeg scrapper i stuen, ved spisebordet : )

  SvarSlet
 9. Jeg har et værelse jeg scrapper i, men det sker jeg tager det med ind til TV'et. Men det sker også tit at jeg har en fodboldkamp kørende på TV'et og så hører jeg det mens jeg arbejder, og løber ind og ser, hvis der er mål.
  Rigtig god dag til dig - håber du har fået en god nats søvn

  SvarSlet
 10. Jeg scrapper ved sofabordet. Jeg har heldigvis en hjørnesofa, der kan stå meget så det er inden for rækkevidde. :-))

  SvarSlet
 11. Jeg har heldigvis et rum for mig selv - for det roder HELT vildt når jeg er kreativ :-)

  SvarSlet