lørdag den 21. december 2013

21. December.... Idag er det min svigermor der er kreativ....

Igen et lidt sent blogindlæg fra min hånd. 

En opdatering på igår... Jeg nåede det hele, eller næsten da. Julegaver til vores dejlige dagplejer er udsat til imorgen, men det er også ok, for hun var jo ikke sikker på at se Ella, så hun havde heller ingen gaver med.

Og så en opdatering på Ella. Hun har det efterhånden meget bedre. Idag har hun slet ikke kastet op, en stor ting hos os hvor. Der har været opkast mange gange om dagen siden i mandags. Og hun spiser rent faktisk også, så mon ikke vi er ved at få vores glade, lille, livlige Ella tilbage.

Idag vil jeg vise lidt pynt min svigermor har lavet. Da jeg holdt fødselsdag i søndags, havde min svigermor en fin dekoration med. Hyacinterne var ikke sprunget ud da hun kom med den, men efterhånden er den ved at være helt sprunget ud.den pynter bare så flot.Hun havde også selv kreeret en gave. Nogle fine cykelslange juletræer. En super god ide, og de pynter bare så fint.Hvad har i fået den sidste lørdag til at gå med? Jeg har igen haft nok om ørerne. Jeg har fået købt brugt tøj til Anna, vasket, handlet de sidste julegaver (sammen med alle de øvrige indbyggere i Vejle og omegn.... Det er min tålmodighed bare slet ikke til), og så er jeg igang med det sidste konfekt. Jeg skulle egenligt også have haft lagt en sidste hånd på julegaverne og pyntet juletræ. Hmmm... Noget af det må vist udskydes til imorgen :)


God aften derude...

1 kommentar: