mandag den 13. december 2010

13. December - Del 2 - Flaskekort

Tja, det går jo ikke så godt med det liste af projekter jeg ville nå inden jul. For hele tiden finder ejg på nye projekter. Idag sad jeg også blev lidt inspireret af udfordringen på Vintagebloggen, og tænkte at jeg da også skulle prøve at lave et flaske kort. Så det gjorde jeg da lige... eller jeg lavede jo faktisk 2 ;)
Vin og kort i sin helhed.
Og her lidt detaljer. Kortet er lavet af kraft karton som jeg har sværtet med Distress Ink - Vintage Photo. Herefter har jeg lavet min egen form for resist emboosing, blog med et par punchede snefnug - det kan lige skimtes i baggrunden. Den klare embossing gør at kortet chancere meget i farven. I kanten har jeg embosset med guld embossing. Billedet er et vintagebillede fra min kalendergave, og stemplet er lavet med min orionstempel - hvor jeg dog kun har brugt teksten, ved hjælp af masking teknik. Snefnugget har jeg fået af 10na, og dabbet det med guld. Nederst har jeg sat et stykke guldblonde. Rundt i kantenten af label, billede og tekstskilt har jeg brugt gulddabberen til at lægge lidt farve.
Igen flaske og kort i sin helhed.
Til dette kort har jeg brugt en stor tag, og har bundet båndet således at det kan komme omkring halsen på flasken. Igen har jeg brugt Distress Ink, Vintage Photo til baggrunden, og stemplet noder med klar embossing. Desuden er der lige kommet et stykke "røvballe"-blonde i bunden. Rundt i kanten af tag'en ahr jeg lavet prikker med min kobber stickles. TH rensdyret har fået en tur med guld crackle paint, og sat på med 3d puder. Bundet er guld organza bånd, hvor jeg har lavet et perlevedhæng med kobbertråd og perlemorsfarvede perler i forskellige størrelser.Tja, man kan vel sige jeg er gavmild i anledningen af jul, og giver jer to indlæg på en dag ;)

5 kommentarer:

 1. Helt fantastisk måde, at gøre vinen mere personlig på - jeg er ret vild med dine designs :o)

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare flotte :) Må bestemt ha det rådyr på et tidspunkt.

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte, dejlig måde at gi en flaske rødvin væk på:-)

  SvarSlet
 4. De er super smukke. Rigtig god ide som gave.
  Tusind tak fordi du deltager i vores konkurrence på Panduro Hobbys scrapbooking blog i denne uge.
  Held og lykke.
  Dorte aka dot-scrap

  SvarSlet
 5. ååå disse var helt nyyyydelig, jeg falt veldig for den med rådyret på :D
  takk for at du deltar hos vintage udfordring!
  klem linda s l

  SvarSlet