tirsdag den 7. december 2010

7. December - Pakkekalender

Jeg har allerede fået rigtig mange pakker i pakkekalenderne. Og det er alle sammen nogle rigtig fine ting. Jeg synes lige i skal se nogle af de ting jeg har fået, bare sådan at I kan blive rigtige misundelige.

De første ting her er fra pakkekalenderen jeg udvekslede emd min veninde, min kusine og min kusines scrapveninde.

Jeg har fået mange fine ting, fx. stempel, stickles, charms, krympeplast, nodehæfter, blonde, metalrammer osv. Jeg glæder mig virkelig til at få brugt alle tingene.
Den næste her er fra pakkekalenderen på scrapsisters.

Her er der også kommet mange fine ting, fx. blonde, bogsider, tags, kageservietter, blomster, charm, diecuts osv. Det bliver virkelig spændende hvad jeg får lavet i fremtiden.


Med tanke på hvad jeg skal bruge mine ting til, har jeg lavet et liste med mål for hvad ejg vil nå inden den 24. December. Jeg har nemlig ikke rigtig fået lavet noget kreativt i en uges tid nu, og jeg må simpelthen komme igang ;)


Så har er min liste med havd jeg skal nå inden 24. December:

- Lave 15 julekort med hunde
- Lave min. 1 lanterne til fødselsdagsgave
- Lave til- og frakort til julegaverne
- Lave minialbumsswap-albummet færdig og få det sendt
- Lave hjemmelavet julegaver til familien (Sjovt nok kan jeg ikke lgie fortælle jer hvad det skal være :D)
- Lave 3 juletags som pynt til væggen (og de skal selvfølgelig gemmes med det øvrige julepynt efter jul, og findes frem næste år - tror det bliver sjovt ;D)
- Lave en minijulegave til en som ikke forventer at få den


Det er vist hvad jeg kan finde på at kreative gøremål. Jerg burde sige sæt-igang, men det bliver først i eftermiddag. For først skal der ryddes op, vaskes tøj og støvsuges ;) Sjovt nok så forsvinder de huslige pligter ikke bare fordi det er jul ;)

4 kommentarer:

 1. Ih, hvor har du fået mange lækre ting - allerede. Og der er jo flere dage endnu.

  Og nogle ambitiøse planer har du også lagt. Det bliver sjovt at følge. Ideen med de 3 tags er vist god. Gad vide hvordan de ser ud til næste jul ? Jeg tror faktisk, man ændrer stil i løbet af et år, så sjov ide.

  Jo, vi kiggede faktisk efter en kortege af Landrovere - men så intet. Og det var da lige vejr til sådan en tur i det føre. Så kunne de store drengene da rigtig få lov at lege med musklere....hihi.

  SvarSlet
 2. Ja der er meget der skal nåes men dejligt med lidt ekstra krydderier i hverdagen i form af pakkekalender og ja keg bliver helt misundelig

  SvarSlet
 3. Mums, lækre pakker du har fået :)

  SvarSlet
 4. Der er nok at se til - Men det er jo kun dejligt med projekter man kan kaste sig over

  Lækre gaver, som du nok skal få god brug for ;)

  SvarSlet