tirsdag den 21. december 2010

21. December - Idag skal der arbejdes

Idag kommer der ingen billeder, for jeg har ikke fået taget nogle ;)
Hele dagen igår stod på julegaveshopping, hente vores juletræ der stod hos nogle venner, og så lige lidt aftensmad og god hygge med vennerne.

Så idag skal der arbejdes. Jeg skal lave en æske til en cd der skal gives i julegave, have lavet en lille julegave og sendt afsted - og så håbe på at den når frem inden jul, have lavet det sidste juletag, og så skal marcipanen også rulles. Så jeg ved vist godt hvad jeg skal få tiden til at gå med ;)

Har i også en masse i skal nå her på falderebet? Eller er i bare helt klar?

Med alt det jeg skal nå, kan jeg se at jeg igså må blogge hver dag efter jul, hvis jeg skal nå at vise jer det hele. Det er jeg dog ikke sikker på at kæresten synes er en god ide ;) Men jeg vil da ihvertfald prøve at nå at vise jer lidt af det jeg pusler med her de sidste par dage ;)


God tirsdag, måske har du allerede juleferie og kan være derhjemme og nyde det?

1 kommentar:

  1. Ja, sikke et arbejdsprogram du har idag.
    Jeg har de store linjer klar ! Men der er godt nok mange ting, man først kan klare i de sidste dage. Så det er jeg ved at få overblik over. Jeg skal igang med huskelister, for vi holder jul 2 dage i træk, og der kan let smutte noget, hvis jeg ikke har mine lister. De er et must her.
    God arbejdslyst.

    SvarSlet