fredag den 17. december 2010

17. December - Hvor føler jeg mig dog begavet

I kan tro jeg havde en fantastisk dag igår. Der var ikke rigtig planlagt så meget, og det var faktisk vældig rart.

Min søde scrapveninde Eva kom forbi til en gang scraphygge - og det var super hyggeligt, selvom det dog er begrænset hvad vi når efterhånden som de små pus er ved at blive store ;)

Både Karsten og Eva havde købt scrapgaver til mig... er de ikke bare søde. I kan tro at det er den bedste kæreste og den bedste veninde man kunne ønske sig.
Prøv at se hvad jeg fik.Af Karsten fik jeg lige alt det jeg ønskede mig. Nogle rigtig fine baggrundsstempler, 2 bøtter cracle paint, en masse forskellige blonder, nye knive til min skæremaskine, nye blade til min skalpel, akvarelpapir, juleskabeloner og nogle super søde englevinger i metal. I kan tro jeg har fortalt ham mange gange at bedre kæreste kan en scrapper ikke få.
Eva havde også købt en fin gave til mig. Og hun er bare så go, for hun havde købt lige det jeg ikke vidste jeg ønskede mig. Et super fint baggrundsstempel og en bøtte embossingpulver. Ihhh hvor jeg glæder mig til at få det brugt.Ja, når det så gælder mine juleprojekter, så er jeg begyndt og overvejer om jeg mon har gabt over for meget. FOr jeg får hele tiden ny inspiration, og nye ideer, hvilket gør at de projekter jeg har sat mig for ige bliver skubbet lidt. Det gør det jo heller ikke bedre at Karsten for et par dagen siden fandt på at vi i år skulle sende julekort ud, og min søster lige havde et minialbum jeg gerne skulle have kalr inden jul ;)


Men men men... jeg når da lidt alligevel. Her er lidt til og fre kort. Ikke den store scrapvidenskab, men dejlig enkle. Har også lidt ideer til nogle andre - nu må vi se om jeg får dem lavet. Men indtil da må i nyde disse ;)4 kommentarer:

 1. Det lyder vel nok som en dejlig dag. Og sikke lækre scrapsager.
  Tænk at have en mand der køber scrapting - pas på ham !
  Flotte til og fra kort. I al sin enkelhed. De er rigtig smukke.
  God 17. december til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Ja, det er godt nok skønt med betænksomme kærester ;)

  SvarSlet
 3. Åh hvor dejligt, glæder mig til at se hvad du får ud af alle dine skønne gaver

  SvarSlet
 4. It is in reality a great and useful piece of info. I am
  glad that you just shared this helpful info with us.
  Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.


  my web site htc sensation xl ceni

  SvarSlet