tirsdag den 14. december 2010

14. December - Endnu en gang pakkekalender

Nu synes jeg det er på tide igen at vise hvad jeg har fået i pakkekalenderen. Det er utroligt hvad folk finder på, og jeg glæder mig sådan til at komme til at bruge det hele. Og ikke mindst til at åbne to nye gaver hver dag.

Idag starter vi med kalenderen fra scrapsisters.


Jeg har igen fået så mange fine ting bl.a. forskelligt bånd, vintagebilleder, knapper, charms, digistempler, bogsider, blomster osv.
Faktisk har jeg allerede taget hul på at bruge mine gaver, og brugte et af billederne igår ;)

Så har vi kalenderen fra scrapveninderne.


Ja her har jeg først og fremmst fået rigtig mange forskellige blomster, bling, papirkageservietter, borter, charms osv.Ja, som sagt så glæder jeg mig til at få det hele brugt. Og hvis jeg fortsætter i samme tempo som nu med at scrappe, så kan der jo ikke rigtig gå lang tid ;)

1 kommentar:

  1. Nææææh, hvor fine ting. Og hvor er der mange små dimser der skal sorteres og puttes i dåser og æsker.....lækkert. Og alle de dejlige blomster....suk..
    Og så har du noget at gå og glæde dig til at komme i gang med.....engang, når det igen bliver scrappetid !
    Jeg synes dagene smutter for mig. Men nu er jeg mere forberedt til næste års december. Jeg skal altså have scrappet juleting inden alt det andet starter. Der er bare så meget inspiration rundt omkring på bloggene lige nu ....der burde være 48 timer i døgnet i december.

    God tirsdag aften til dig.

    SvarSlet