onsdag den 22. december 2010

22. December - Minialbum swap

For lang tid siden tilmeldte jeg mig et minialbum swap på Scrapsisters. Jeg har ikke rigtig prøvet sådan noget før, og har været meget spændt på hvad modtageren ville sige. Jeg blev parret sammen med Sneskoen/Helle, og vi blev enige om at vi skulle lave et julealbum til hinanden.

Helle kan bedst lidt at bruge 10*15 billeder, så det har jeg taget hensyn til. Da vi begge lige pludselig godt vidste hvad vi skulle få tiden til at gå med, blev vi enige om at vi først skulle være færdige med vores album, sådan at vi kunne få det som ekstra julegave. Jeg sendte mit album afsted i søndags, og har krydset fingre for at det når frem til Helle inden den 24 ;)


Her kan i se hvad jeg har fået lavet, Jeg håber virkelig Helle kan bruge det.

Albummet er lavet som pricippet med spareminialbum. Det er lavet af C6 kuverter, som jeg har pyntet med papir osv. For og bagside er lavet af en pizzabakke som jeg har taget det yderste lag papir af. Jeg har lavet nøgle, nøglehul og hængsler i grungeboard. Hængslerne er på forsiden sat fast med velcrobånd, således at man også kan se billederne på "bagsiden" af albummet.


Her er lidt detaljer fra albummet.

Dorthe, dob, har været super sød og har standset en masse figurer for mig, så jeg havde noget at pynte albummet med.


Glædelig 22 december til jer alle.

1 kommentar: