torsdag den 16. december 2010

16. December - Idag er det Signe's fødselsdag

Ja, som overskriften siger, så er det min fødselsdag idag. Idag fylder jeg 26 år, og sidder og ser tilbage på et år der er gået. Pludselig synes jeg at jeg lyder så gammel, når jeg siger sådan. Men det er ganske vist.

For et år siden, da jeg fyldte 25 år, var det den første snevejrsdag - i en meget lang snevinter. Der sad jeg og nød morgene med min søde kæreste, som valgte at fri til mig den dag. Det var en fantastisk morgen - og resten af dagen er ikke værd at tale om. For jeg selv var på arbejde til sent om aftenen, og min kæreste kørte snerydning fra den dag og flere uger frem.

Men hold da op der er sket meget siden. Jeg er blevet mor, noget der i sig selv har givet mange oplevelser på kontoen. Det var en lidt specielt forløb med graviditeten, der både betød glæder og sorger. Det samme gjorde fødslen, men vi er endt på den anden side, med en helt fantastisk lille pige. Jeg har gået hjemme de sidste 8 måneder, og har nydt hver dag. Vi har fået gode ferieoplevelser, nyt køkken, campingvogn og meget meget mere. Det er utrolig hvad der kan ske på et år.

Hvad mon det næste år byder på?


Nå, jeg vil vende tilbage til bollerne - hvis du komemr forbi hvor jeg bor, så kig ind. Der er sikkert også en bolle til dig ;)

Og faktisk kommer min søde scrapveninde også idag, så hele dagen skal bare stå på hygge ;)

5 kommentarer:

 1. STORT TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN.

  Ja, der er nogle år, hvor der virkelig sker mange ting. Og de år hvor man får barn betyder selvfølgelig noget helt specielt. Og så et frieri !

  JEG HÅBER DU FÅR EN DEJLIG DAG.
  Og tak for buddet om boller - det kunne ellers have været hyggeligt. Håber din scrapveninde fejrer dig på en god måde.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med fødselsdagen. Lyder til det har været et begivenhedsrigt år :)

  SvarSlet
 3. HIP HIP HURRAAAAAAAA og et stort TILYKKE med fødselsdagen :o)

  I dag daler sneen også ned, i hvert fald her i Skovlunder ;o)
  Jeg håber du får en dejlig dag sammen med familien.

  SvarSlet
 4. Hjertelig tillykke med dagen :-D

  Det har været noget af et år for dig, godt at du kom godt igennem det.

  Jeg håber du får en herlig dag med boller og scrapveninde.

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med dagen..gammel kommer helt til at grine bare vent til du bliver 41 så kan vi snakkes ved, ho ho ho. Fortsat god aften

  SvarSlet