fredag den 24. december 2010

24. December - I aften er det juleaften, der er ikke længe til...

Ja, endelig er det blevet jul, og hvad mere kan man ønske sig når man kigger ud - et fantastisk hvidt snedækket landskab.

I kan tro jeg glæder mig, jeg er helt overbevist om at det nok skal blive en fantastisk aften.
Det er første år at vi har vores datter med juleaften, og min søster har været så sød at overbevise min far om at de skulle komme til jul hos os. Så i aften er det både Karstens forældre samt min far og søster der kommer. Det er første gang i mange år jeg skal fejre julen med min egen familie.

Igår blev træet pyntet, og idag skal maden gøres klar, hyttens skal lige støvsuges en ekstra gang, og så skal vi selvfølgelig i kirke. Det er en fast tradition i min familie at man tager i kirke. Egentlig havde jeg planlagt at jeg og den bette skulle over til den kirke hvor min mor ligger begravet - men pga sneen er jeg blevet enig med Karsten om at vi bare går i vores egen kirke (hvor der ikke er længere over, end at vi kan kigge på den når vi sidder ved spisebordet).

Men uanset hvad skal det nok blive en fantstisk dag og aften.


Her er lige et billede af juletræet. Desværre er det ikke for godt, da det er taget igår aftes.


Mens vi venter på at det bliver aften vil jeg da også lige vise et lille projekt fra igår. Vi skulle ind til min gode scrapveninde Eva og spise frokost, og ønske hinanden glædelig jul. Jeg havde lavet en mini scrap julegave til Eva, og syntes da også at hende kæreste lidt. Så han fik en lille pose hjemmelavet konfekt. Det ved jeg nemlig at han godt kan lide.


Glædelig jul til jer alle.

4 kommentarer:

 1. Glædelig jul til dig og dine

  Din mor er med i ånden - Og ville sikkert ønske, at I satte sikkerheden først for bettefisen!

  Dejligt, at I alle er samlet en aften som i aften. Jeg skal også være sammen med hele min familie, kæresten og hans mindste søn - Så dét er en velsignelse i sig selv

  SvarSlet
 2. Glædelig jul til dig :) Flot træ I har.

  SvarSlet
 3. Håber du/I har haft en dejlig juleaften med begge jeres familier. Og så med jeres egen datter også. Det er nu en særlig jul.
  Flot juletræ I har.
  Og sødt af dig at tænke på din venindes kæreste. Sjovt så mange mænd der er glade for slik !

  Fortsat gode juledage.
  Kh
  Annette

  SvarSlet